eTwinning ve eGüvenlik

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür SARİ tarafından öğrencilerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz için Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde "İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı ve Sosyal Medya Platformlarının Etkileri" konuları ayrıntılı olarak işlenmektedir. Ayrıca yapılan bilgilendirme ile öğrencilerimiz İnternetin Güvenli Kullanımı konusunda bilgilendirildi. Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür SARİ tarafından velilerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle günümüzde İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte internet ortamlarında, sosyal medyada oluşabilecek olumsuz durumlara karşı öğrencilerimizi koruyabilmemeiz için velilerimizin de sorumluluk alması gerekmektedir.  Toplantımıza katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür SARİ tarafından personellerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca eSafetyLabel Platformu tanıtıldı ve nasıl üye olunabbileceği konusunda bilgi verildi. Personelimizin soruları cevaplandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

2022-2023 ESEP ve eTwinning Projeleri Öğretmen Toplantısı

Okulumuz eTwinning Kulübü danışman öğretmeni Sevinç TOR ÇAKIR tarafından idareci ve öğretmenlerimize ESEP platformu tanıtıldı. Toplantıda öğretmenlerimizin yürütmek istedikleri projeler hakkında görüşüldü. eTwinning Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sevinç TOR ÇAKIR'a bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz, 27.12.2022 tarihinde eSafety akreditasyon sistemi tarafından  yapılan değerlendirmede internet ve dijital araçların çevrimiçi güvenlik seviyesi bakımından Avrupa çapında geçerli olan "BRONZ MADALYA" etiketi almıştır. Güvenli okul olma yolunda; öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin, internet ve dijital araçların güvenli kullanımı konusunda farkındalıklarını arttırmak için çalışmalarımız devam edecektir. Okulumuz e-Güvenlik ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.